Social media, het lijkt simpel maar dat is het niet!

      No Comments on Social media, het lijkt simpel maar dat is het niet!

Heb jij een eigen bedrijf, of heb je bij je eigen baan wel eens moeite met social media? Ben je vaak lang bezig omdat je er toch niet heel veel verstand van hebt? Een cursus is dan misschien wel de oplossing, omdat dingen jezelf aanleren ook een langdurig proces en lastig proces kan zijn.

 

Social media marketing

Het lijkt allemaal soms makkelijk, bijvoorbeeld een blog schrijven voor je bedrijf en die op social media zetten. Maar de werkelijkheid valt het soms toch wel tegen, hoe bereik je zoveel mogelijk mensen met behulp van social media? Het zelf uitvogelen kan soms veel tijd duren, je kan ook een cursus social media volgen dan leer je het “vak” van een specialist en kan jij sneller aan de slag met je promotie.

 

Cursus

Ik heb mijn cursus gedaan via learnit.nl, Learnit biedt veel cursussen aan voor het leren van verschillende tools en programma’s. Zo kan jij ook aan de slag met je social media marketing en beginnen met je bedrijf te promoten.

 

Tips en tricks

Hier zijn nog een paar tips voor social media, maak gebruik van afbeelding met een goede boodschap. Denk goed over deze boodschap na en hoe je doelgroep deze ontvangt. Maak gebruik van influencers, influencers hebben tegenwoordig een groot bereik onder hun volgers. Als deze aansluit op jouw doelgroep kan je hier goed gebruik van maken. Als laatste tip maak vooral veel gebruik van het platform waar jouw doelgroep het meeste op zit, kijk naar de leeftijd en gewoonte van je doelgroep en maak daar gebruik van.

 

Leave a Reply