Opleiding volgen op het gebied van ICT

      No Comments on Opleiding volgen op het gebied van ICT

Startel is de opleider op het gebied van ICT uit Noord Nederland. Mensen uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe ma en soms ook Noord-Holland en Overijssel komen bij ons opleiding te volgen op het gebied van ICT. Het is een brede opleiding waarbij je zowel theorieën leert als dingen uit de praktijk. Er wordt gewerkt in kleine groepen waardoor je kan rekenen op voldoende begeleiding van de aanwezige trainers.

Een brede opleiding op het gebied van ICT

Startel is het opleidingsinstituut met meerdere opleidingen op het gebied van ICT. De verschillende opleidingen zijn ook weer breed ingezet om meer kennis en vaardigheid op te laten doen in een echte ICT-professional te worden. Ook voor managers op het gebied van ICT hebben wij speciale opleidingen, kijk hiervoor op de website

Gericht op ICT-problemen uit de praktijk

Startel maakt gebruik van diverse trainers die veel ervaring hebben op het gebied van ICT. Deze mensen kennen de problemen uit de praktijk en kunnen die daarom aan je voorleggen. Met deze praktijkvoorbeelden is het vervolgens de bedoeling dat je er zelf een oplossing opbrengt, aardig zelfstandig dus als je er niet uitkomt dan is er een trainer om je te begeleiden. Wij maken alleen maar gebruik van praktijkgerichte en gecertificeerde trainers die je daadwerkelijk situaties uit de praktijk kunnen voorleggen.

Een inspirerende en unieke opleidingslocatie

Ons opleidingsinstituut is gevestigd in Roden, provincie Groningen. Een inspirerende locatie hebben we gekozen, dat kan je wel gebruiken als je de hele dag achter de computer zit. Kijkje op de website of kom een keer langs op de ontdekken hoe er gewerkt wordt bij Startel.

Leave a Reply