Nivvo: detachering onderwijs

      No Comments on Nivvo: detachering onderwijs

Het kan maar zo gebeuren: één van je medewerkers wordt langdurig ziek. In zo’n situatie kan hij of zij natuurlijk niet meer werken, en zit jij met een afwezige medewerker. Wat nu? Je moet snel een vervanger zoeken, anders wordt het werk immers niet gedaan. Ook bij zwangere medewerkers moet je snel een vervanger kunnen zoeken. Maar hoe ga je te werk? Zeker in het onderwijs is het lastig om in een korte periode een geschikte vervanger te vinden. Daarom bestaat NIVVO. NIVVO zorgt ervoor dat, in geval van langdurige afwezigheid van een medewerker in het onderwijs, snel een ervaren docent(e) wordt gezocht om de afwezige medewerker te vervangen. Zo wordt er gezorgd dat je school niet zonder leraar zal zitten, en dat de leerlingen gewoon naar school kunnen blijven gaan.

Achterstand

Een langdurige ziekte of zwangerschap van een leraar kan een heleboel gevolgen hebben voor de school. Uiteraard moet er een vervanger worden gezocht, en dat kost een heleboel gedoe. Je moet immers sollicitatiegesprekken voeren en vacatures rondsturen. Maar wat nou als er geen geschikte kandidaat tussen zit? Je kunt nog proberen om de huidige leraren meer uren te laten maken, maar dat houdt natuurlijk ergens op. De leerlingen die zonder leraar zitten zullen al gauw een leerachterstand oplopen en daarom moeite hebben met de lesstof weer oppakken.

NIVVO

Het NIVVO is al meer dan 10 jaar een specialist op het gebied van onderwijs vacatures. Omdat bij het NIVVO de persoonlijke benadering op nummer één staat, kan het bedrijf zorgen dat er snel een passende match gevonden wordt. Zo hoef je dus niet lang zonder vervangende leraar of lerares te zitten, en zullen de leerlingen gewoon kunnen blijven leren. Dat is wel zo fijn, toch?

Leave a Reply